Suntem soluția pentru
problemele tale de natură
oftalmologică

Cataractă, glaucom, decolare de retină, retinopatia diabetică, traumatolgie, inflamații oculare, injectii intraoculare, pterigion, șalazion, ectoprion, entropion și multe alte afecțiuni oftalmologice.

Clinica Hexamed București a fost înființată în 2008 de Dr. Popa Sanda și Dr. Cristian Benguș. În 2017 clinica se mută într-un sediu nou unde își diversifică activitatea prin înființarea aici de Dr. Nicoleta Avidis Zamfiroiu a departamentului de chirurgie vitreoretiniană.

Activitatea clinicilor Hexamed poate fi exprimată în cifre astfel:

Peste

0
Consultații Oftalmologice Anual

Peste

0
Injecții Intraoculare Anual

Peste

0
Intervenții Chirurgicale Anual

Clinica Hexamed din București

Star
Sanda Popa

Dr. Sanda Popa

Cristian Bengus

Dr. Cristian Benguș

Nicoleta Avidis

Dr. Nicoleta Zamfiroiu Avidis

Strada Iordache Golescu 17, Etaj 4, Sector 1

Clinica Hexamed din București reunește atât echipa specializată în chirurghia polului anterior, coordonată de dr. Sanda Popa și dr. Cristian Benguș, precum și departamentul de chirurgie vitreoretiniană, înființat de dr. Nicoleta Avidis.

 

De asemenea, în cadrul clinicii din București puteți beneficia de servicii de optică medicală.

Ce servicii îți putem oferi?

Services

Operații pentru afecțiunile polulului anterior

Alege o clinică și programează-te!

Echipa Hexamed este specializată în chirurgia polului anterior (cataractă, glaucom, chirurgia pleoapelor), cea mai mare pondere a intervenţiilor chirurgicale având-o operaţiile de cataractă. În clinicile Hexamed se utilizează, în exclusivitate în România, tehnica operatorie Prechop. Specialiștii noștri au efectuat peste 75.000 de intervenții folosind această tehnică inovatoare, obținând astfel rezultate remarcabile.

Bucură-te de o vedere mai bună!

Better Eyesight
Before After

Iată ce spun pacienții noștri!

Testimonials

* Toate testimonialele sunt extrase din pagina noastră de Facebook

Gabriela Panfil Testimonial Hexamed

Gabriela Panfil

Fiica unui fost pacient

Mulțumim echipei Hexamed pentru profesionalism, dăruire, empatie, înțelegere și efortul depus în recuperarea vederii pacienților, în cele mai grele situații. Pentru noi, lumina Crăciunului a venit mai devreme, odată cu lumina ochilor mamei mele. Vă mulțumim pentru tot și vă dorim să aveți parte de un An bun, cu sănătate și multe împliniri, pe toate planurile!

Calin Geta Testimonial Hexamed

Călin Geta

Fost pacient

Recomand această clinică pentru echipa de doctori de aici care m-au operat în anul 2012, de cataractă. Mă simt super ok! Și nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să-mi recapăt vederea: doamnei doctor Violeta Mandiță, domnului doctor Cristian Benguș și doamnei doctor Sanda Popa! Sunteți cu adevărat o echipă de superprofesioniști!

Georgiana Bâscă Testimonial Hexamed

Roxana Balaban

Fost pacient

O clinica excepțională, cu medici de excepție și profesionalism de înaltă clasă. Felicitări întregii echipe și mult succes în tot ceea ce faceți !!!

Află mai multe despre specialiștii Hexamed

Doctor

Dr. Sanda Popa

Medic Primar

 Oftalmolog

Dr Sanda Popa, medic primar de renume in chirurgia polului anterior, si-a inceput activitatea profesionala ca medic rezident la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti. Ca medic specialist din 1985 s-a remarcat in domeniul chirurgiei polului anterior (cataracta, glaucom, transplant de cornee), dar si in chirurgia pleoapelor (entropion, ectropion, chalasion). In anul 1990 devine medic primar oftalmolog la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti. In anul 2006 infiinteaza, alaturi de dr. Cristian Bengus, clinica Hexamed. Din anul 2018 se dedica in exclusivitate domeniului privat. Cu o experienta chirurgicala impresionanta de peste 35 de ani și peste 35000 de operatii, dna dr. Sanda Popa a indrumat numerosi medici rezidenti si specialisti avand un rol esential in pregatirea unor noi generatii de chirurgi. A participat la numeroase congrese si conferinte nationale si internationale, dar si la o sedinta de “live surgery” in cadrul congresului de oftalmologie de la Sinaia 2005 demonstrand tehnica operatorie prechop, tehnica folosita in exclusivitate in clinicile Hexamed in cazul tuturor operatiilor de cataracta.

Dr. Cristian Benguș

Medic Specialist

Oftalmolog

Dr Cristian Bengus medic specialist oftalmolog este unul dintre cei mai experimentati tineri chirurgi avand sansa unui debut timpuriu sub indrumarea dr Sanda Popa, alaturi de care a infiintat in 2006 prima clinica Hexamed-Chirurgie oftalmologica. Si-a inceput cariera ca medic rezident la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti si s-a supraspecializat in chirurgia cristalinului. Dupa un numar impresionant de interventii chirurgicale (peste 30000) dobandeste o experienta bogata in cazuri dificile si foarte dificile cu rezultate exceptionale. A construit treptat, împreună cu Dr. Sanda Popa, o echipa care a avut acces la aparatura de ultima generatie si care s-a dezvoltat pe toate planurile, inclusiv pe plan chirurgical. A implementat in clinicile Hexamed un protocol operator la standarde internationale ( aparatura de ultima generatie, tehnica performanta si sigura, conditii de siguranță maximă).

Dr. Nicoleta Zamfiroiu Avidis

Medic Primar

Oftalmolog

Dr. Nicoleta Avidis-Zamfiroiu coordonează departamentul de chirurghie vitreoretiniană din cadrul clinicii Hexamed din București. Aceasta a efectuat peste 20.000 de intervenții chirurgicale pentru decolare de retină sau retinopatie diabetică.